Flaska – Een vriend van glas

Flaska is lid van de Friends of Glass organisatie

Glas heeft niets te verbergen. Glazen verpakkingen bevatten niets dat de gezondheid kan schaden. We houden van glas. Omdat het goed is voor jou, jouw familie en het milieu.( http://www.friendsofglass.com/)

 

Flaska is de officiële partner geworden van de organisatie Friends of Glass (een Europees Klanten Panel van mensen die de voorkeur geven aan glas als verpakkingsoplossing voor hun favoriete voedsel en dranken), opgericht door de European Container Glass Federation (FEVE) en tegenwoordig ondersteund door vele andere partners.

 

Friends of Glass promoten glas als het beste materiaal voor de verpakking van voedsel en dranken vanuit gezondheids- , milieu- en esthetisch gezichtspunt.

 Friends of Glass

5 Redenen om voor glas te kiezen

Glas is de heldere keuze. Voor jou. Voor jouw familie. En voor het milieu.

Hier zijn 5 goede redenen waarom…

  • Glas respecteert de natuur en jou
  • Glas heeft uitstraling
  • Glas recycled jouw manier van denken
  • Glas zegt ‘proost op je gezondheid’
  • Glas heeft 5000 jaar ervaring

 

Friends of glass: 5 reasons why Glass 

Ons partnership in dit programma is op een bepaalde manier logisch. Flaska is vanaf het begin trouw aan glas. En vanaf de allereerste dag hebben ook wij glas gepromoot als het allerbeste materiaal om voedsel en dranken in te bewaren….en natuurlijk water. Glas is het belangrijkste en grootste voordeel van de Flaska fles! We zijn er trots op lid te zijn van Frieds of Glass!

 

Stuur ons een bericht!

Op deze manier kunt u ons altijd een bericht sturen!

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search