GLAS GEPROGRAMMEERD VOLGENS HET TPS PROCEDÉ HERSTRUCTUREERT HET WATER IN DE FLES.*

Glas geprogrammeerd volgens het TPS procedé herstructureert het water in de fles.*

Water StructuringOp zijn weg van de bron naar de kraan reist water door lange rechte pijpen gemaakt van verschillende materialen zoals lood, asbest, plastic, enzovoorts. Dit is niet het natuurlijke milieu van water want normaal gesproken stroomt water over verschillende soorten gesteenten en door verschillende bodemsoorten. De substanties waarmee water in contact komt hebben een vibrationeel effect op het water, en dit vibrationele effect kan het met zich meedragen voor een bepaalde tijd: coherente  domeinen van watermoleculen resoneren met deze vibratie voor langere tijd[1]. Hetzelfde gebeurt met flessen of waterdispensers waarin water voor een langere tijd stil staat.

 

Met de Flaska fles wordt de vibrationele structuur van water dichter bij de structuur van bronwater gebracht oftewel water in zijn natuurlijke omgeving en dit wordt waterstructurering genoemd. Met behulp van het TPS procedé (Techniek voor het Programmeren van Silicium) wordt een vibrationeel programma, bestaande uit verschillende soorten informatie vanuit de natuur, aan het glas meegegeven.

GLASPROGRAMMERING MET BEHULP VAN HET TPS PROCEDÉ:

  • Allereerst worden drie symbolen in het glas gegraveerd: de eerste is een batch omschrijving (ACK1) dat kwaliteitsmanagement en controle mogelijk maakt. Het tweede is een (circelvormig) cosmogram of mandala die zorgt voor de bescherming van het vibrabtionele programma in het glas. Het derde symbool, ORO, is een rechthoekig vorm die zorgt voor een efficiëntere waterstructurering.
  • De “oude” vibraties worden uit het glas verwijderd om de efficiency van de programmering van het glas te vergroten.
  • In de derde fase worden de flessen geprogrammeerd met orgone apparatuur gefabriceerd door de Duitse fabrikant Bioaktiv. Het vibratie programma bevat verschillende informatie vanuit de natuur die in harmonie zijn met de structuur van water en het beïnvloeden. Deze fase van het productieproces duurt het langst en neemt 90 minuten in beslag. Het vibrationele programma is dan opgeslagen in het siliciumoxide (SiO2) van het glas.  Glas bevat circa 71%siliciumoxide.

Als water in contact komt met glas dat op deze manier geprogrammeerd is dan wordt de informatie overgedragen aan het water via de kwantum electrodynamische oscillaties van de coherente domeinen in het glas[1].

PROGRAMMERING VAN GLAS EN WATER UITGELEGD IN EEN KORTE VIDEO:

 

 

Programming the Flaska glass water bottlesHet idee voor TPS was het resultaat van de praktische ervaring met het verbouwen van aardbeien, toen bleek dat er een significant verschil was tussen aardbeien die bewaterd waren met ‘normaal water’ en aarbeiden die bewaterd waren met vibrationeel geherstructureerd water. Op zoek naar antwoorden op de vraag hoe deze veranderingen in water mogelijk waren stuitten we eerst op Viktor Schauberger, die op een volkomen onwetenschappelijke manier ontdekte dat water bijzondere, verborgen eigenschappen bevatte.  Natuurlijke kwamen we bij het vervolgen van ons onderzoek moderne pioniers tegen zoals Preparata, Szent-Gyorgyi, Del Giudice, Pollack, Chaplin en anderen die ons van de theoretische verklaring voorzagen van het fenomeen dat we in de praktijk waarnemen.

 

Flaška garandeert de werking van elk Flaska waterstructureringsprogramma voor minimaal 4 jaar vanaf aankoopdatum.

 

Aanbevelingen en tips:

  • Was je Flaska fles niet in een vaatwasser en plaats het niet in de directe nabijheid van een apparaat met sterke electromagnetische straling (zoals een magnetron die aanstaat).
  • De vibrationele structurering van water begint meteen nadat er water in een Flaska fles komt. Wacht tenminste vijf minuten voor het volledige effect.
  • Schud de Flaska nog enkele malen voordat je gaat drinken. Water “houdt” van beweging en het effect van de vibrationele struturering wordt nog beter beter door de versterking van de coherente domeinen in het water.

 

Nog meer informatie over waterstructurering is te vinden op de subpagina Theoretische achtergrond en Terminologie

DIVERSE METINGEN MET VERSCHILLENDE ONDERZOEKSTECHNIEKEN ZIJN UITGEVOERD ALS ONDERDEEL VAN DE ANALYSE VAN DE EFFECTEN VAN EEN FLASKA FLES.

 

Masaru Emoto water kristallen fotografie van water afkomstig van Flaska:

 

 Masaru Emoto water crystal photo made with Tokio water  Masaru Emoto water crystal photo made with Tokio water after being treated with Flaska
Kristallen van Tokio leidingwater. Kristallen van Tokio leidingwater nadat het in Flaska is geweest

 Copyright © 2013 Office Masaru Emoto

 

[1] Arani R, Bono I, Del Giudice E, et al. QED coherence and the thermodynamics of water. Int J Mod Physics 1995; 9: 1813-41.

* Deze pagina is gebaseerd op ontdekkingen en theorieën die niet worden erkend door officiële instellingen.”

Stuur ons een bericht!

Op deze manier kunt u ons altijd een bericht sturen!

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search